Søg ikke komfort!

 

Velkommen til min nye blog.

Min tanke er, at jeg her vil dele oplevelser, tanker og ideer, som kan være inspirerende. Og har du nogen kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig.

Mit første indlæg blev jeg inspireret til forleden,da jeg havde besøg af min datter. 

Vi sad hyggeligt og snakkede, og så skete der det, som sker så ofte når vi sidder sammen i ro og mag, at Ditte pludselig blir optaget af noget meget vigtigt. Og i onsdags var det om vigtigheden af at udfordre sig selv og sit mod. For som Ditte siger, vi skal

aldrig stræbe efter komforten, trygheden og forudsigeligheden i vores hverdag og liv. Vi skal  derimod se vores frygt i øjnene, for ellers vil den kaste lange skygger over vores liv, og jo større afstand vi tager til skyggen, jo større vil den blive. Og vi er ikke blevet født til at leve vores liv i skyggesiden.

Det er ligesom når vi går til yoga - der skal vi også hele tiden søge strækket selvom det gør ondt - for det er den måde vi forbliver fleksible og smidige på, så vi kan begå os i livet.

Og ja tænkte jeg ved mig selv - det er jo mig selv der har taget hende med til yoga, og det er jo sandt, at det er det vi har lært. Og jeg er også sikker på, at hun har ret i, at vi skal udfordre os selv på komforten. Meget mere end vi måske er vant til.

Så inden eftermiddagen var omme, var vi begge enige om, at det er ikke komfort vi går efter, men smidighed og fleksibilitet.

Og det fik mig til at tænke på en anden historie - som jeg vil skrive næste gang :-)