Personlig terapi

Du kan gå i personlig terapi hos mig i Næstved.
Måske har du lyst til personlig udvikling – og måske har du brug for at styrke dig selv, så du kan stå til de udfordringer dit liv fordrer lige nu.
Måske går du igennem en skilsmisse, måske er gamle og glemte minder dukket op og forstyrrer dit fokus, og måske er du ramt af stress, og måske ved du ikke hvad du har brug for, men mærker at noget ikke er godt nok længere. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg har erfaring med den problematik du har, og om jeg kan hjælpe dig.
I terapien hos mig kan du komme som du er – og sammen finder vi en vej som er brugbar for dig.
Vi kan i fællesskab fremme dine muligheder indenfor et område som er vigtigt for dig, ved at undersøge hvor du har uudnyttede potentialer, hvordan du kan kommunikere mere givende, og hvordan du kan fremme din egen livskvalitet.
Det vigtige i terapien er, at du føler dig så godt tilpas sammen med mig, at du kan sige det du gerne vil, og at det vi gør sammen, bliver meningsfuldt og helt rigtigt for dig.
Det er dig der bestemmer, og terapien skal fremme din følelse af at træffe de valg der er rigtige for dig, og at du har mod på at gå videre ud i verden som den person du er.
Derfor er det vigtigt at du føler dig godt hjulpet hos mig. At du kan mærke hvilket skridt der er det næste – og at du på din måde føler at du bliver mere og mere dig selv.


Tvivl – usikkerhed – lavt selvværd – mobning – svært ved at vælge – kontrol – ensomhed – meningsløshed – bange – uro – modløs – vildrede – dilemma – tab – sorg – angst – depression – stress – chok – traume – dybde – smerter – psykosomatiske symptomer – bitterhed – opgivelse – vrede – krise - forandringer.